Top Models Fryslân Joyce: Ieder draagt zijn eigen schoonheid

“Ieder mens draagt zijn of haar eigen schoonheid”

Joyce is 27 jaar en woont in het mooie Roden . Ze is verbonden met Friesland door haar vrienden en vooral haar lieve vriend. Ze doet mee aan Top models Fryslân omdat ze mensen wil inspireren. Iedereen, zegt Joyce, verdient een podium, ongeacht hoe hij of zij er uit ziet. Ze is heel lang een stevig persoon geweest die door haar lichaamsbouw nergens echt geaccepteerd werd.

Ze zat niet bij de pakken neer en knokte hard voor haar plekje in de modellenwereld. Dit kreeg resultaat, in 2019 deed ze mee met Miss Curve Nederland. Hier stond ze voor het eerst te stralen op de catwalk en voor verschillende fotografen.

Kort na haar deelname aan Miss Curve Nederland begon ze af te vallen en was ze toch nog vrij snel heel veel kilo’s kwijt. Nu durfde ze het aan om de volgende stap te zetten. Hiervoor schreef ze zich in voor Top Models Fryslân. Joyce wilde meer van de catwalk zien dan alleen via het podium van Miss Curve. Ze wil niet alleen Friesland maar ook de regio er buiten laten zien dat ieder mens zijn of haar eigen schoonheid draagt.

Er is nóg een manier waarop Joyce het podium zoekt. Zodra ze begon te praten begon ze ook te zingen. Ook daar heeft ze zich goed in ontwikkeld, er is haar inmiddels gevraagd een opname van haarzelf in te sturen. Ze kan er op dit moment nog niet te veel over zeggen, maar dit kan grote gevolgen voor haar hebben.

Ondanks haar zachte uiterlijk is Joyce beslist geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ze doet al 9 jaar aan kickboksen. Ze doet dit uiteraard voor de sport, maar het feit dat ze dit kan geeft haar ook een stukje extra zelfvertrouwen. Dat op zich helpt weer om haar podiumtalenten verder in de praktijk te brengen.

Top Models Fryslân: Joyce is een reportage uit de serie van Top Models Fryslân 2020.

Model: Joyce ( Facebook / Instagram )
Organisatie: Top Models Fryslân

Dit is een fotoserie uit de categorie modellen
Fotograaf: Tim Groeneveld

Tik op een foto voor een uitvergroting 🔲