Over mij als fotograaf

Fotograaf Friesland Tim Groeneveld

Uw evenement is belangrijk. Uw bedrijf is belangrijk. Ik help u graag om uw evenement of bedrijf in the picture te spelen. Op deze pagina wat informatie voor u over mij als fotograaf.

Hoewel het uiteindelijk om u gaat, hier toch wat over mij over mij als fotograaf. Mijn naam is Tim Groeneveld. Ik ben liefhebbend getrouwd en vader van drie zonen. Ik woon in Dokkum, Friesland. Naast mijn ‘gewone’ baan als ICT-er breng ik een enorm enthousiasme voor fotografie in de praktijk. In Friesland, Groningen en Drenthe fotografeer ik sinds een aantal jaren evenementen in Noord-Nederland. Dit doe ik bijvoorbeeld voor lokale media als RTV NOF en VPRO’s 3 voor 12. Ik kan dit ook voor uw evenement doen. Daarnaast ontwikkel ik mijzelf verder in fotografie van modellen, bruidsfotografie en bedrijfsfotografie. Laat mij ook u helpen uw bedrijf in de picture te spelen. Modellen zijn welkom voor een shoot op TFP-basis. Voor bruiloften sta ik open voor een inzet als second shooter niet alleen door een bruidsfotograaf in Friesland, maar in de noordelijke helft van Nederland. Dit in ruil voor opbouwende kritiek.

Kijk voor voorbeelden van mijn werk rond op deze website. Hierop staan ook links naar diverse social media.  Daar staan meer actuele berichten die niet allemaal op deze website landen. Ik waardeer uw like of volgen enorm.

Ik houd in deze coronatijd zo veel mogelijk de geldende regelgeving aan en vraag u dit naar mij toe te respecteren.

Interesse? Ik ook in u!  Meer weten over mij als fotograaf? Neem contact op via het contactformulier hieronder of via één van de andere manieren die op de contactpagina staan.

Tags: #Fotograaf #Friesland #Dokkum, #Leeuwarden, #Drachten, #Groningen, #Drenthe #bedrijfsfotograaf #bruidsfotograaf #evenementen