Over mij als fotograaf

Uw evenement is belangrijk. Uw bruiloft is belangrijk. Ik help u graag om uw evenement of bruiloft in the picture te spelen. Op deze pagina staat informatie voor u over mij als fotograaf en wat ik voor u kan betekenen. Voor evenementfotografie of bruidsfotografie in Friesland, Groningen of Drenthe.
Bedrijfsfotografie bied ik ook aan als Foto Groeneveld

Over Mij

Hoewel het uiteindelijk om u gaat, hier toch wat over mij over mij als fotograaf. Mijn naam is Tim Groeneveld. Naast mijn ‘gewone’ baan als ICT-er breng ik een enorm enthousiasme voor fotografie in de praktijk.

Evenementfotografie. Bruidsfotografie, Modelfotografie maar ook Zakelijke fotografie

Ik doe graag bruidsfotografie en evenementfotografie op uw locatie. Laat mij ook u helpen uw belangrijke dag in de picture te spelen met echte foto’s van echte mensen. Beginnende modellen of hobbymodellen help ik ook graag. voor bedrijfsfotografie heb ik een zakelijke website.

Bruiloloftsfotografie

Voor bruiloften sta ik open voor een inzet als second shooter naast een hoofdfotograaf. Niet alleen in Friesland, maar in de noordelijke helft van Nederland. Dit in ruil voor opbouwende kritiek.

Evenementfotografie

In Friesland, Groningen en Drenthe fotografeer ik sinds een aantal jaren evenementen in Noord-Nederland. Dit doe ik in opdracht van organisatoren of bands maar ook voor lokale media als RTV NOF en VPRO’s 3 voor 12 Friesland. Ik kan dit ook voor uw evenement doen.

Modelfotografie

Ik sta open voor modellenshoots op TFP-basis. Ik sta voor veel open maar niet voor naakt of boudoir. We bepalen samen het thema. Heb je iets in gedachten, stel het gerust voor. Anders bedenken we samen wat. Kijk voor voorbeelden rond op deze site.

Zakelijke Fotografie

Kijk voor zakelijke fotografie op mijn andere website, Foto Groeneveld. Onder deze naam sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ik kan onder die naam productfotografie en bedrijfsreportages voor u uitvoeren.

Corona

Ik houd in deze coronatijd de geldende regelgeving aan. Als fotograaf kan ik gelukkig mijn werk doen terwijl ik afstand houd. Ik vraag u dit ook naar mij toe te respecteren.

Neem contact op

Interesse? Ik ook in u!  Meer weten over mij als fotograaf? Neem contact op via het contactformulier hieronder of via één van de andere manieren die op de contactpagina staan.


No tags for this post.

Related posts