met Bo in de sportschool

Kortgeleden was ik met Bo in de sportschool Ron Haans Fitnesscentrum in Hoogezand. Ik moest hiervoor vroeg uit de veren omdat we de drukte voor wilden zijn en Hoogezand voor mij toch een uurtje rijden is. Maar het was de moeite waard. Een sportschool biedt veel mogelijkheden voor mooie plaatjes. Bo heeft in de maanden voorafgaand aan de fotoshoot behoorlijk getraind en dat was goed te zien.

De workout begon met in de hoek waar boxpalen staan. Deze hoek is afgesloten met houten wanden en een net, waardoor het aan een kooi doet denken. Dat leverde mij een mooie mogelijkheid op om door het net heen te fotograferen. bezig ging had ik de kans dit goed in beeld te brengen. Boksen schijnt dé sport te zijn om je lichaam in vorm te houden, buikvet te verbranden en een keiharde, strakke buik te krijgen, maar omdat je je hele lichaam gebruikt doet het veel meer dan dat.

We zijn doorgegaan naar een andere zaal waar matten, fitness steps en indoor cycles beschikbaar zijn. Deze attributen leverden weer de nodige mooie platen op.

We deden nog een lichte cooling-down met een loopband, een bokszak, gewichtheffen en wat rek- en strekoefeningen.

Al met al kijk ik met plezier terug op mijn ochtend met model Bo in de sportschool.

Dit is de tweede reportage die ik deed met Bo. De eerste was een watershoot in een meertje in Friesland .

Dit is een fotoserie uit de categorie modellen
Fotograaf: Tim Groeneveld

Tik op een foto voor een uitvergroting 🔲