Jeroen gaat model worden

De 22-jarige Jeroen woont in Assen. Hij werkt in de assemblage bij iWerk en heeft het daar erg naar zijn zin. In zijn vrije tijd fietst hij graag en speelt hij op zijn Cajon. Het is een opvallende jongen met een positieve uitstraling. Om die reden werd hij eens gevraagd om een modeshow te lopen. Het leek Jeroen wel leuk en hij probeerde het. Vanaf dat moment was het duidelijk: Jeroen gaat model worden. Hij is daar dan ook voortvarend mee aan de slag gegaan.

Jeroen wilde nu graag een urban fotoshoot met graffiti. Dat vonden we bij de twee skatebanen niet te ver van zijn huis. De eerste skatebaan was heel mooi en prachtig voorzien van graffiti. Het was kennelijk een populaire skatebaan, want het was er vrij druk. Toch hebben we daar de meeste foto’s wel gemaakt. Gelukkig hadden de gebruikers van de baan begrip voor wat wij aan het doen waren, als we maar niet te veel in de weg liepen. Ik denk dat dat aardig gelukt is.

Het was een leuke middag en het is een genot om als fotograaf met Jeroen te werken. Hij is aardig en gedreven. Hij weet bovendien wat hij wil en hoe hij moet poseren. Ik vind het heel speciaal dat ik nog aan het begin van zijn carrière hem #indepicture kon zetten. We kijken er beiden met plezier op terug.

Jeroen is goed uit de startblokken en wil graag ook voor u aan de slag. Of het een modeshow is of een ander event waar Jeroen als fotomodel aan de slag, vraag het hem gerust.

U kunt Jeroen vinden op Instagram

Dit is een fotoserie uit de categorie modellen
Fotograaf: Tim Groeneveld

Tik op een foto voor een uitvergroting 🔲